I 2016 vil jeg forsøge at leve mere i takt og pagt med naturen!

I 2016 vil jeg stræbe efter at leve uden brug af emballage som ikke kan komposteres eller genbruges. Jeg vil købe ind lokalt og søge at  leve af årstidens aktuelle afgrøder.

Første trin i processen er at blive mere bevidst om mine forbrugsvaner i dagligdagen. Hvad smider jeg egentlig i skraldespanden til daglig? Hvordan kan jeg opbevare madvarer uden brug af plastikbøtter, film og plastposer? Hvor kan jeg købe produkter uden at få en masse emballage med hjem?

Næste trin er at vende ideen med andre – og det har allerede givet bonus: En god veninde har forsynet mig med de første alternative midler: Vaskenødder og en dertil hørende pose af bomuld, som kan anvendes i stedet for almindeligt vaskemiddel:

foto 2-3

Og en grydeskrubbe i stedet for plastsvampen ! Tak for det 🙂

foto 1-3

Andre indlæg i stil med dette


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/0skrald.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv gerne en kommentar eller idé

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *